Feest van het Voorproeven

Op 14 november 2014 is het Feest van het Voorproeven bij de nieuwe BBS.
Fotograaf: © Onbekend
Komende week trekt de mobiele keet van de Boschveld’Wereld’keuken voor het laatst door de wijk. Op vrijdag 14 november komt er een eind aan de zoektocht naar recepten. De organisatoren hopen dan 20 recepten verzameld te hebben. Alle recepten zijn al eens bereid en tientallen buurtbewoners hebben er al kennis mee gemaakt. Wie het nog wil meemaken kan komende week (behalve woensdag) nog terecht bij de Fietswerkplaats, want strijkt de mobiele keuken neer.

Op vrijdag 14 november wordt de actie afgesloten met het Feest van het Voorproeven. Vanaf 16.00 uur zal de mobiele keet door de wijk rijden om dan om 18.30 uur bij de BBS te eindigen. In het nieuwe gebouw is er ook een ruimte voor een keuken, maar die moet nog worden ingericht. Daarvoor worden nog wat ‘gouden’ handjes gezocht. In de keuken zal ook hout worden verwerkt van de plataan die eerder aan de Christiaan Huygensweg werd gekapt.

Dus behalve het proeven van de wereldgerechten, omlijst met muziek en gedichtjes, zullen bezoekers ook gevraagd worden of ze willen meehelpen met het realiseren van de Boschveld’wereld’keuken in de nieuwbouw van de BBS.

Er moet nog veel worden gedaan voordat de keuken gebruikt kan worden. De bedoeling is dat op 19 december (voor de Kerstvakantie) ook de keuken klaar is. In de voorbereiding wordt gewerkt in 4 groepen.

Vincent Geurts zal het bouwen van het meubilair coördineren, terwijl Leidi Haaier meewerkt aan de sfeervolle inrichting. Sophie Gruijters hoopt op wat handjes bij het maken van een mooi servies en Vincent Verbeek zorgt voor de feestelijkheden, maar kan ook wel wat assistentie gebruiken.

Auteur:  Alfred Heeroma   Datum:  zaterdag 08 november 2014 
Bron:   Boschveld BeweegtReageren
Uw naam: *
E-mail: *
Reactie:
Controle: vul 531 in

* Verplicht, mail komt niet op site

U kunt reageren op dit bericht


Er zijn geen reacties
______________________________________________________________________________
Meer Nieuwsberichten

25-07-21Nieuw podium Boschveld
24-07-21Steeds meer boomspiegels
24-07-21Wijkwandeling
21-07-21Boschveld Live
19-07-21Eerste flat Vlek 21 gesloopt
16-07-21Boschveld live!
13-07-21Verkeerscontrole in West
21-06-21Voorbereiding verbetering Vlek 16
19-06-21Digitaal parkeren
19-06-21Zwembadjes in openbare ruimte

Pagina 1 van 85

1 2   Volgende

Er zijn 843 berichten
Links van pagina's op deze site
Agenda BBS-Wijkplein Boschveld BrabantWonen Buurtkrant Copernikkel Documenten Gemeente Geschiedenis Home Links Nieuws OBB Ondernemersnetwerk Veemarktkwartier Vlekkenplan Werkgroepen Werkzaamheden Wijkplaats Wijkplan Zayaz