Nieuwjaarsontmoeting Copernikkel

Deze werkwinkel heeft als doel bewoners met elkaar in contact te brengen als het gaat om dienstverlening.
Fotograaf: © Zayaz
Copernikkel en alle bewonersinitiatieven die daar thuis zijn, hebben een geweldig jaar achter de rug. Alle reden om hier even bij stil te staan, maar vooral om vooruit te kijken naar het nieuwe jaar 2016. Dat gebeurt op zaterdag 16 januari om 15.00 uur bij Copernikkel in het winkelcentrum van Boschveld. Met een glaasje, een kopje thee of koffie en een hapje . Een goede gelegenheid om bij te praten, plannen te maken en andere bewoners te leren kennen. De Boschveldband luistert de middag op met wereldmuziek.

Website
Op de nieuwjaarsinloop lanceert Copernikkel meteen haar nieuwe website. Een mooi en leesbaar visitekaartje dat overzichtelijk in beeld brengt wat Copernikkel en allerlei bewonersgroepen allemaal in huis hebben. De nieuwe website heeft veel aandacht voor de BoschveldWereldKeuken, Klussendienst, Boschveldtuin, Reparatiestraat, NaaiMeetup, Fietswerkplaats, Buurtman/ Buurtvrouw, De Vrije PC en andere Boschveldactiviteiten. Ook informatie over de wijk en de Boschveld-manier horen daarbij. Dat alles in een fraai jasje met sprekende foto's.

ReparatieStraat
Tot 15.00 uur is het Reparatiestraat. Zoals elke derde zaterdag van de maand is het dan vanaf 12.00 uur in en voor Copernikkel een drukte van belang. Vrijwilligers proberen samen met de eigenaren defecte of niet goed lopende elektrische apparaten weer aan de gang te krijgen. Koffiezetapparaten, waterkokers, strijkijzers, stofzuigers en naaimachines zijn daar goede voorbeelden van. Ook fietsen, computers en kleding ontkomen niet aan hun handige handen. Je kunt je telefoon opladen op zonne-energie. Kinderen doen spelletjes en volwassenen buurten onder de koffie en thee.

Iedereen is van harte welkom bij de Reparatiestraat vanaf 12.00 uur en aansluitend vanaf 15.00 uur voor de nieuwjaarsontmoeting van Copernikkel op zaterdag 16 januari. Loop even binnen bij Copernicuslaan 308.

Auteur:  Alfred Heeroma/ persbericht  Datum:  zaterdag 09 januari 2016 
Bron:   PersberichtReageren

U kunt tijdelijk niet reageren op dit bericht


Er zijn geen reacties
______________________________________________________________________________
Meer Nieuwsberichten

15-10-21Windmolenpark De Rietvelden geopend
15-10-21Samen West veiliger maken
15-10-21Natuurwerkdag op 6 november
15-10-21Minder klachten over asfaltcentrale
12-10-21Let op met online fraude
12-10-21Tips ter voorkoming babbeltrucs
12-10-21Melden verward gedrag
11-10-21Herinrichting Onderwijsboulevard
11-10-21Ontwikkeling Stationsgebied
11-10-21Samen zien we meer (veiligheid)

Pagina 1 van 87

1 2   Volgende

Er zijn 868 berichten
Links van pagina's op deze site
Agenda BBS-Wijkplein Boschveld BrabantWonen Buurtkrant Copernikkel Documenten Gemeente Geschiedenis Home Links Nieuws OBB Ondernemersnetwerk Veemarktkwartier Vlekkenplan Werkgroepen Werkzaamheden Wijkplaats Wijkplan Zayaz