Meet & greet EKP-terrein Noord

EKP-Noord krijgt een nieuwe bestemming
Fotograaf: © Alfred Heeroma
De eerste fase van de aanbestedingsprocedure aanpak EKP-Noord is nu klaar. Drie marktpartijen voldoen aan alle criteria. Dit zijn, AM BV, Stam + De Koning Vastgoed BV en de combinatie BPD Ontwikkeling BV/ Van Wijnen Zuid BV. Zij hebben ruime kennis en ervaring om de gebiedsontwikkeling voor het EKP-terrein Noord tot een succes te maken. Deze partijen gaan op dinsdag 12 februari in gesprek met de omgeving.

Meet & Greet EKP-terrein Noord
De gemeente organiseert een 'Meet & Greet' tussen de geselecteerde marktpartijen en de omgeving. Het gaat dan om bewoners, werkers en bezoekers in de Noordelijke Spoorzone. En iedereen die mee wil denken met de ontwikkeling van het EKP terrein Noord. Deze Meet & Greet vindt plaats op 12 februari in het EKP-gebouw, Parallelweg 23 en start om 19.00 uur. Met de input van deze avond gaan de marktpartijen rekenen en tekenen aan een concept-plan. Het uiteindelijke doel is een plan dat goed past in zijn omgeving.

In de Spoorzone liggen volop kansen. Dat geldt ook voor het voormalige Expeditie KnoopPunt van PostNL aan de Parallelweg. Beter bekend als het EKP-terrein. De gemeente ziet in de Spoorzone belangrijke opgaven. Denk aan toekomstgerichte mobiliteit en het toevoegen van een stedelijke mix aan functies. Liefst zo duurzaam en vernieuwend mogelijk. Volgens de gemeente is het EKP-terrein bij uitstek een locatie in de Spoorzone waar deze kansen invulling kunnen krijgen.

Meer informatie
Meer informatie vind je op www.denbosch.nl/ekp-terrein. U leest hier ook over de opzet en aanmelden voor de Meet & Greet.

Auteur:  Gemeente  Datum:  zaterdag 02 februari 2019 
Bron:   GemeenteReageren
Uw naam: *
E-mail: *
Reactie:
Controle: vul 731 in

* Verplicht, mail komt niet op site

U kunt reageren op dit bericht


Er zijn geen reacties
______________________________________________________________________________
Meer Nieuwsberichten

11-06-19School gesloopt
09-06-19Hans van Zoggel vertrekt als directeur
02-06-19Café Starlight gesloten
02-06-19Verkoop woningen Vlek 3
27-05-19Herdenkingsboom Kees Heemskerk
18-05-19Bestemmingplan Vlek 3 vastgesteld
15-03-19Copernicustuin is niet meer
10-03-19Kom lekker hardlopen!
10-03-19De Boschveldtuin doet mee aan NLdoet
05-03-19Beschermingsbewind als het nodig is

Pagina 1 van 74

1 2   Volgende

Er zijn 740 berichten
Links van pagina's op deze site
Agenda BBS-Wijkplein Boschveld BrabantWonen Buurtkrant Copernikkel Documenten Gemeente Geschiedenis Home Links Nieuws OBB Ondernemersnetwerk Veemarktkwartier Vlekkenplan Werkgroepen Werkzaamheden Wijkplaats Wijkplan Zayaz