Kom lekker hardlopen!

Bij O.S.S.-VOLO kan elke leeftijdsgroep terecht.
Fotograaf: © O.S.S.-VOLO persfoto
O.S.S.-VOLO is de atletiek- en hardloopvereniging van 's-Hertogenbosch. Bij deze gezellige club kun je onder leiding van ervaren en geschoolde trainers op allerlei niveaus trainen.

Bij OSS-VOLO kun je trainen op de atletiekbaan, maar trainingen vinden afwisselend ook in het buitengebied plaats. Verder hebben ze allerlei materialen om gevarieerde trainingen aan te bieden. Iedereen is welkom bij O.S.S.-VOLO. Van beginneling tot ervaren loper en van jong tot oud.

De meeste looptrainingen vinden op maandag- en donderdagavond plaats. Maar er is ook een ochtendgroep. Lijkt het je leuk om eens onder begeleiding van een ervaren trainer te lopen, kom dan gerust eens langs. De eerste paar proeftrainingen zijn gratis.

Speciale ochtendgroep voor senioren
Voor 50-plussers is er een speciale loopgroep die overdag traint op dinsdag- en donderdagochtend van 09.45 tot 11.00 uur. Na afloop kun je nog gezellig koffiedrinken.

Heb je interesse in deze ochtendgroep? Meld je dan voor aanvang van de training bij trainer Wim Gielis of stuur hem een mailtje .

Waar?
Je vindt het clubhuis en de atletiekbaan van O.S.S.-VOLO aan De Eendenkooi 13 in 's-Hertogenbosch West. Voor meer informatie: zie www.oss-volo.nl of mail naar secretaris@oss-volo.nl.

Auteur:  Persbericht  Datum:  zondag 10 maart 2019 
Bron:   Buurtkrant BoschveldReageren
Uw naam: *
E-mail: *
Reactie:
Controle: vul 736 in

* Verplicht, mail komt niet op site

U kunt reageren op dit bericht


Er zijn geen reacties
______________________________________________________________________________
Meer Nieuwsberichten

31-10-19Boef in de Wijk
11-06-19School gesloopt
09-06-19Hans van Zoggel vertrekt als directeur
02-06-19Café Starlight gesloten
02-06-19Verkoop woningen Vlek 3
27-05-19Herdenkingsboom Kees Heemskerk
18-05-19Bestemmingplan Vlek 3 vastgesteld
15-03-19Copernicustuin is niet meer
10-03-19Kom lekker hardlopen!
10-03-19De Boschveldtuin doet mee aan NLdoet

Pagina 1 van 75

1 2   Volgende

Er zijn 741 berichten
Links van pagina's op deze site
Agenda BBS-Wijkplein Boschveld BrabantWonen Buurtkrant Copernikkel Documenten Gemeente Geschiedenis Home Links Nieuws OBB Ondernemersnetwerk Veemarktkwartier Vlekkenplan Werkgroepen Werkzaamheden Wijkplaats Wijkplan Zayaz