Café Starlight gesloten
Vrijdagavond 31 mei heeft de politie een inval gedaan in café Starlight in de Celsiusstraat. Met een groot team deed de politie onderzoek in het café. Er werd gezocht naar producten die verboden zijn, zoals wapens en drugs. Ook klanten werden onderzocht. Bij een van hen werd in een auto een hoeveelheid cocaïne aangetroffen.

Vorig jaar waren er al klachten van bewoners dat er mogelijk in de buurt van het café in illegale middelen zou worden gehandeld. De politie heeft toen al onderzoek gedaan, maar kon toen blijkbaar niet een relatie tussen het café en de handel vaststellen. Onlangs kondigde de gemeente al aan strenger op te gaan treden tegen horeca gelegenheden waarvan een vermoeden is dat er sprake is van ondermijnende zaken.

Wat de politie precies heeft aangetroffen, is niet duidelijk. Er was blijkbaar genoeg reden om het café, op last van de burgemeester, direct te sluiten.

Bewoners gaven aan dat het de laatste tijd rustiger was met de handel in verboden middelen. Het is echter ook bekend dat juist in de zomermaanden die handel toeneemt. De politie geeft nog steeds aan verdachte situaties te melden bij de politie. Op basis van het aantal meldingen kan dan bekeken worden of aanvullende actie nodig is.


Auteur:  A. Heeroma  Datum:  zondag 02 juni 2019 
Bron:   Boschveld BeweegtReageren
Uw naam: *
E-mail: *
Reactie:
Controle: vul 740 in

* Verplicht, mail komt niet op site

U kunt reageren op dit bericht


Er zijn geen reacties
______________________________________________________________________________
Meer Nieuwsberichten

11-06-19School gesloopt
09-06-19Hans van Zoggel vertrekt als directeur
02-06-19Café Starlight gesloten
02-06-19Verkoop woningen Vlek 3
27-05-19Herdenkingsboom Kees Heemskerk
18-05-19Bestemmingplan Vlek 3 vastgesteld
15-03-19Copernicustuin is niet meer
10-03-19Kom lekker hardlopen!
10-03-19De Boschveldtuin doet mee aan NLdoet
05-03-19Beschermingsbewind als het nodig is

Pagina 1 van 74

1 2   Volgende

Er zijn 740 berichten
Links van pagina's op deze site
Agenda BBS-Wijkplein Boschveld BrabantWonen Buurtkrant Copernikkel Documenten Gemeente Geschiedenis Home Links Nieuws OBB Ondernemersnetwerk Veemarktkwartier Vlekkenplan Werkgroepen Werkzaamheden Wijkplaats Wijkplan Zayaz