Park Hart van Boschveld

In mei/ juni 2020 werd het park van het Hart van Boschveld aangelegd.
Fotograaf: © A. Heeroma
Nu de nieuwbouw in het Hart van Boschveld is afgerond, kan de openbare ruimte worden ingericht. Aan de Kant van de BBS is dit al afgerond, maar de rest van het park moet nog worden ingericht. Op dit moment worden de paden aangelegd en globale vorm gemaakt. De beplanting kan pas in het najaar worden gedaan, omdat beplanting kan tot circa eind maart. Naast planten en struiken, zal er ook gras komen. De werkgroep Groen en Spelen is gesprekspartner voor de gemeente als het gaat om de inrichting.

In het middelste gedeelte is een stuk van het oude spoor (stamlijntje) neergelegd. Het is de bedoeling dat hier ook andere speel- en verbijfsmeubilair komt. In het middengedeelte is ook de straatverlichting aangebracht.

Ook de doorsteek vanuit de Marconistraat wordt aangelegd. Dit gaat om een wadi, een plek waar (tijdelijk) regenwater kan worden opgeslagen. Op dit moment is de bocht in de Marconistraat afgesloten voor herbestrating.

Ook het einde van het park (aan de kant van de Oude Engelenseweg) wordt momenteel ingericht. Ook hier komt de beplanting pas in het najaar.Auteur:  A. Heeroma  Datum:  maandag 01 juni 2020 
Bron:   Boschveld BeweegtReageren
Uw naam: *
E-mail: *
Reactie:
Controle: vul 777 in

* Verplicht, mail komt niet op site

U kunt reageren op dit bericht


Er zijn geen reacties
______________________________________________________________________________
Meer Nieuwsberichten

20-10-20Let op met fraude (en andere bedreigingen)
03-10-20Ontwikkeling Grasso/ Grenco
03-10-20Sjors Sportief en Sjors Creatief gaan weer van start
03-10-20Parkeerterrein landtong Brabanthallen
03-10-20Bushalte Magistratenlaan
27-09-20Onderzoek veiligheid
08-09-20Week van lezen en schrijven
04-07-20Resto VanHarte Boschveld weer open
01-07-20Burendag 2020
07-06-20Ontwikkeling Bossche Delta

Pagina 1 van 79

1 2   Volgende

Er zijn 787 berichten
Links van pagina's op deze site
Agenda BBS-Wijkplein Boschveld BrabantWonen Buurtkrant Copernikkel Documenten Gemeente Geschiedenis Home Links Nieuws OBB Ondernemersnetwerk Veemarktkwartier Vlekkenplan Werkgroepen Werkzaamheden Wijkplaats Wijkplan Zayaz