Sjors Sportief en Sjors Creatief gaan weer van start

Sjors Sportief en Sjors Creatief organiseert activiteiten voor kinderen van 0 tot 12 jaar.
Fotograaf: © Gemeente
Wie denkt dat er door corona helemaal niets meer valt te beleven, heeft het mis. Sjors Sportief en Sjors Creatief hebben allerlei activiteiten in de stad voor kinderen van 0 tot 12 verzameld en gebundeld in een boekje (zeg maar boekwerk van 132 pagina’s). Kinderen van 51 basisscholen hebben dit boekje afgelopen week meegekregen. Het inschrijven voor de activiteiten gaat via een online portal, dat maandag 5 oktober om 19.00 open wordt gesteld. De verwachting is dat belangstelling groot is, dus op tijd inschrijven wordt wel aangeraden.

Het boekje, maar ook andere activiteiten zijn terug te vinden op www.actiefindenbosch.nlVia deze website kunnen kinderen zich ook inschrijven.

Jeugdfonds Sport en Cultuur
Deze keer is er extra aandacht in het boekje voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Door de coronacrisis kunnen veel meer kinderen niet meedoen aan betaalde activiteiten omdat er thuis te weinig geld is. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt door de contributie of lesgeld te betalen.

Favorietenlijstje en QR-Code In het boekje staan tegenwoordig QR codes, scan deze en kom direct bij de informatie over de betreffende activiteit of aanbieder aan. Om zo min mogelijk tijd te verliezen is het mogelijk om al vòòr de kick off je favorietenlijstje in te vullen met een hartje in het kader. Zo navigeer je direct naar de juiste activiteiten als het inschrijven geopend is.Auteur:  Gemeente  Datum:  zaterdag 03 oktober 2020 
Bron:   GemeenteReageren
Uw naam: *
E-mail: *
Reactie:
Controle: vul 788 in

* Verplicht, mail komt niet op site

U kunt reageren op dit bericht


Er zijn geen reacties
______________________________________________________________________________
Meer Nieuwsberichten

20-04-21Asfaltcentrale wordt niet gesloten
16-04-21's-Hertogenbosch tegen armoede
16-04-21Helpende hand voor inwoners
15-04-21Veel gedoe rondom de asfaltcentrale
15-04-21Bouw Weener XL niet gestart
14-04-21Huren sociale woningen
09-04-21Positieve gezondheid
05-04-21Bloesem in de buurt
05-04-21Transformatorhuis losgekoppeld
01-04-21Paasdiner aan huis

Pagina 1 van 82

1 2   Volgende

Er zijn 813 berichten
Links van pagina's op deze site
Agenda BBS-Wijkplein Boschveld BrabantWonen Buurtkrant Copernikkel Documenten Gemeente Geschiedenis Home Links Nieuws OBB Ondernemersnetwerk Veemarktkwartier Vlekkenplan Werkgroepen Werkzaamheden Wijkplaats Wijkplan Zayaz