Nieuwe wijkagent

Politie West gaat half maart op aanwijzingen burgers hun inzet bepalen
Fotograaf: © Politie
Sinds 1 maart heeft Boschveld nieuwe wijkagent Hij heet Tomas Sluiter en was tot nu toe wijkagent in Hedel. Hij volgt interim wijkagent Maarten Stet op die weer waarnam voor Bas van Boxtel. Bas heeft een andere functie binnen de politie aanvaard. Maarten is al wijkagent in Deuteren, Paleiskwartier, Willemspoort & Moerputten en heeft de afgelopen maanden Boschveld er bij gedaan.

Naast Boschveld is Tomas ook verantwoordelijk voor de Rietvelden. Eind februari heeft al een keer meegelopen met Maarten, maar hij zal de wijk nog wel beter willen leren kennen. Hij valt wat dat betreft wel gelijk met zijn neus in de boter. De agenten in West kunnen namelijk vanaf half maart ingezet worden voor zaken die de bewoners belangrijk vinden. Dit kan zowel preventief, informatief of repressief zijn. Samen met de gemeente en PowerUp073 zal er een waardevolle dag van worden gemaakt. U kunt op de speciale dag een compliment doorgeven voor een bewoners die zich extra inzet, maar ook de politie zaken beter laten handhaven. Wanneer de dag precies is, is nog niet bekend. Je kan wel alvast via facebook een reactie achterlaten.

Auteur:  Alfred Heeroma  Datum:  donderdag 04 maart 2021 
Bron:   BoschveldbeweegtReageren
Uw naam: *
E-mail: *
Reactie:
Controle: vul 804 in

* Verplicht, mail komt niet op site

U kunt reageren op dit bericht


Er zijn geen reacties
______________________________________________________________________________
Meer Nieuwsberichten

25-07-21Nieuw podium Boschveld
24-07-21Steeds meer boomspiegels
24-07-21Wijkwandeling
21-07-21Boschveld Live
19-07-21Eerste flat Vlek 21 gesloopt
16-07-21Boschveld live!
13-07-21Verkeerscontrole in West
21-06-21Voorbereiding verbetering Vlek 16
19-06-21Digitaal parkeren
19-06-21Zwembadjes in openbare ruimte

Pagina 1 van 85

1 2   Volgende

Er zijn 843 berichten
Links van pagina's op deze site
Agenda BBS-Wijkplein Boschveld BrabantWonen Buurtkrant Copernikkel Documenten Gemeente Geschiedenis Home Links Nieuws OBB Ondernemersnetwerk Veemarktkwartier Vlekkenplan Werkgroepen Werkzaamheden Wijkplaats Wijkplan Zayaz