Paasdiner aan huis

Maaltijden worden met in acht neming afstand afgeleverd
Fotograaf: © Resto van Harte
Een maand geleden organiseerde Resto VanHarte tijdens Carnaval het 'Oeteldonk diner'. Dit was een enorm succes en dus voor herhaling vatbaar om zo nog meer mensen te bereiken en te verbinden. Resto VanHarte en Vier het Leven, een stichting die culturele activiteiten voor ouderen organiseert, verzorgen samen op maandag 5 april, tweede paasdag, een Lente- /Paasdiner. Iedereen is welkom om mee te eten. Speciaal voor het diner verzorgt Resto VanHarte een placemat met tips voor radio-, tv- en online programma's die over Pasen gaan. Eigen bijdrage voor het diner is zes euro. Na reservering bezorgen de vrijwilligers van beide organisaties het diner op tweede paasdag bij de mensen thuis.

Manita Rovers, Restomanager Tilburg en Den Bosch: "Resto VanHarte vindt het belangrijk om mensen met elkaar te blijven verbinden. Juist nu onze buurtrestaurants gesloten zijn, moeten we elkaar blijven opzoeken en ontmoeten. We vragen al onze gasten dan ook nadrukkelijk om een buurman/-vrouw, een kennis, vriend/in of familielid uit te nodigen, om samen te eten.

Reserveren
Reserveer telefonisch het Lente-/Paasdiner op werkdagen tussen 09.00 en 12.30 uur via 0900 – 900 3030 (lokaal tarief). De maaltijden worden op 5 april, tweede Paasdag, in de middag bezorgd. Zorg dat u thuis bent. U wordt verzocht met de pin betalen.

Iedereen is welkom
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. De Resto's zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoacht door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Meer informatie via de website van Resto VanHarte.

Auteur:  Persbericht  Datum:  donderdag 01 april 2021 
Bron:   PersberichtReageren
Uw naam: *
E-mail: *
Reactie:
Controle: vul 807 in

* Verplicht, mail komt niet op site

U kunt reageren op dit bericht


Er zijn geen reacties
______________________________________________________________________________
Meer Nieuwsberichten

25-07-21Nieuw podium Boschveld
24-07-21Steeds meer boomspiegels
24-07-21Wijkwandeling
21-07-21Boschveld Live
19-07-21Eerste flat Vlek 21 gesloopt
16-07-21Boschveld live!
13-07-21Verkeerscontrole in West
21-06-21Voorbereiding verbetering Vlek 16
19-06-21Digitaal parkeren
19-06-21Zwembadjes in openbare ruimte

Pagina 1 van 85

1 2   Volgende

Er zijn 843 berichten
Links van pagina's op deze site
Agenda BBS-Wijkplein Boschveld BrabantWonen Buurtkrant Copernikkel Documenten Gemeente Geschiedenis Home Links Nieuws OBB Ondernemersnetwerk Veemarktkwartier Vlekkenplan Werkgroepen Werkzaamheden Wijkplaats Wijkplan Zayaz