Activiteiten voor jongeren

Skeer The Movement is een plek waar jongeren (nieuwe) talenten kunnen ontwikkelen.
Fotograaf: © Powerup073
Powerup073 is een organisatie die activiteiten organiseert en ondersteunt die gericht zijn op jongeren. Tijdens de coronacrisis is het lastig geweest om veel activiteiten te organiseren, maar de organisatie heeft zeker niet stilgezeten.

Eén van de activiteiten die wordt ondersteunt is SKEER The Movement. Dit staat voor een beweging waarbij talent en meedoen voorop staat. Je kan ook leren van professionals hoe je beter kan worden in wat je doet of gewoon nieuwe vaardigheden (skills) leren. Je kan meedoen aan vette workshops en samenwerken in kleine groepen. Er zijn diverse thema’s waar je uit kan kiezen zoals mode, sport, uiterlijk, film en muziek.

Je werkt samen met leeftijdsgenoten en het is de plek waar je steun en inspiratie vandaan kan halen. Het is ook helemaal niet erg om fouten te maken, daar leer je ook van.

In mei worden op diverse plaatsen in de stad weer activiteiten georganiseerd waar je aan mee kan doen. Het aantal plaatsen is wel beperkt. Het gaat in eerste instantie veel om sport, zelfs sporten waar je wellicht nog nooit ven heb gehoord.

Als je meer wilt weten kijk dan op de website van Powerup073. De meeste activiteiten zijn gratis, dus dat hoeft geen hindernis te zijn om mee te doen.

Auteur:  Powerup073/ Alfred Heeroma  Datum:  donderdag 29 april 2021 
Bron:   BoschveldbeweegtReageren
Uw naam: *
E-mail: *
Reactie:
Controle: vul 821 in

* Verplicht, mail komt niet op site

U kunt reageren op dit bericht


Er zijn geen reacties
______________________________________________________________________________
Meer Nieuwsberichten

25-07-21Nieuw podium Boschveld
24-07-21Steeds meer boomspiegels
24-07-21Wijkwandeling
21-07-21Boschveld Live
19-07-21Eerste flat Vlek 21 gesloopt
16-07-21Boschveld live!
13-07-21Verkeerscontrole in West
21-06-21Voorbereiding verbetering Vlek 16
19-06-21Digitaal parkeren
19-06-21Zwembadjes in openbare ruimte

Pagina 1 van 85

1 2   Volgende

Er zijn 843 berichten
Links van pagina's op deze site
Agenda BBS-Wijkplein Boschveld BrabantWonen Buurtkrant Copernikkel Documenten Gemeente Geschiedenis Home Links Nieuws OBB Ondernemersnetwerk Veemarktkwartier Vlekkenplan Werkgroepen Werkzaamheden Wijkplaats Wijkplan Zayaz