Nieuw podium Boschveld

Rob en Claire heten je welkom bij het kleine podium De Façade op het EKP terrein.
Fotograaf: © De Façade
In het kader van de Bossche Zomer is er ook in Boschveld een tijdelijk podium. Het gaat om De Façade. Dit podium is te vinden op het voormalige laadstation van het EKP gebouw, tussen de Parallelweg en de Nelson Mandela-laan. Het podium is open van donderdag t/m zondag van 16.00 tot 23.00. Er zijn regelmatig optredens, maar je kan ook gewoon een terrasje pakken, een hapje eten en andere activiteiten doen. Het is een initiatief van Boschvelder Rob Jansen, Claire Meulenbroek en Frits Weck.

De programmering wordt op de website van De Façade bekend gemaakt. De meeste optredens zijn gratis, maar voor sommige optredens dient een kaartje gekocht te worden. Er zijn activiteiten voor ieder wat wils. Voor regen hoef je niet bang te zijn, want het geheel is overdekt, ook al is het (gedeeltelijk) buiten.

Rob Janssen organiseerde vorig jaar Picknickpark zuid in het Zuiderpark. Hij wilde de locatie onder de aandacht van de mensen brengen. Dat geldt ook voor deze locatie. Voor hem is het wel sprong in het diepe, want hij is normaal gesproken zelf de persoon die op festivals staat. Ondanks dat het veel energie en tijd kost, wil hij hier wel iets leuks van maken en hoopt dan ook dat bewoners van Boschveld (maar ook uit elders van de stad) eens komen kijken. Hij wil dat er feestelijke stemming heerst op de pop-up locatie. Na 5 september verdwijnt het weer.

SDK, die het terrein van het EKP gaat ontwikkelen, is ook blij dat er wat reuring op het terrein komt, want dat zal ook in de toekomst zo moeten zijn.Auteur:  Alfred Heeroma  Datum:  zondag 25 juli 2021 
Bron:   Boschveld BeweegtReageren

U kunt tijdelijk niet reageren op dit bericht


Er zijn geen reacties
______________________________________________________________________________
Meer Nieuwsberichten

28-05-22Dag tegen inbraak
28-05-22Boschveldtuin 10 jaar
27-05-22Discussieavond over feesten Brabanthallen
27-05-22Muziektheater in BBS Boschveld
26-05-22VR-bril tegen eenzaamheid
08-05-22Muurschildering
04-05-22Rookmelders per 1 juli verplicht
04-05-22Vrijwilligers gezocht voor fietslessen
17-04-22APV, hoe zit dat nu?
17-04-22Blauwe zone Celsiusstraat verdwijnt

Pagina 1 van 91

1 2   Volgende

Er zijn 901 berichten
Links van pagina's op deze site
Agenda BBS-Wijkplein Boschveld BrabantWonen Buurtkrant Copernikkel Documenten Gemeente Geschiedenis Home Links Nieuws OBB Ondernemersnetwerk Veemarktkwartier Vlekkenplan Werkgroepen Werkzaamheden Wijkplaats Wijkplan Zayaz