Online training tegen eenzaamheid

Online training tegen eenzaamheid
Fotograaf: © Humanitas
Humanitas heeft nu een mooie aanbieding. Voor mensen die last hebben van eenzaamheid is er de online training 'Meer Contact'. Het grote voordeel hiervan is, dat het altijd door kan gaan, ongeacht welke corona-maatregelen op dat moment actueel zijn.

Een online training tegen eenzaamheid klinkt misschien gek, maar dat is het niet, want in deze training ga je juist in je eigen omgeving in het contact met de mensen om je heen oefenen. Een groot misverstand is, dat langdurige eenzaamheid op te lossen is door enkel naar een ontmoetingsplek te gaan; dat het eenzame gevoel dan verdwijnt. Je bent dan wellicht minder alleen, maar kunt je nog steeds eenzaam voelen. Eenzaamheid hangt namelijk niet altijd samen met de hoeveelheid mensen om je heen. Herken je dat gevoel? Dan is de training Meer Contact zéker iets voor jou. Gun jezelf dit mooie kerstcadeau dit jaar!

Hoe werkt het? Gedurende twee maanden ontvang je elke dag een e-mail met informatie,

filmpjes en opdrachten. Je krijgt informatie over wat eenzaamheid eigenlijk precies is, hoe je het herkent en je leert hoe je zelf iets aan je situatie kunt veranderen. Je begint als deelnemer thuis in je eigen veilige omgeving en gaat van lieverlee steeds vaker buiten de deur praktijkopdrachten doen. Een vrijwilliger ondersteunt je middels een regelmatig telefonisch contact, afgestemd op jouw behoefte. De mails en opdrachten kosten nooit meer dan tien minuten per dag en zijn luchtig van opzet. Deelname is gratis.

Aanmelden gaat heel eenvoudig via de website van Humanitas

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mail en één van de coördinatoren neemt contact met je op.

Auteur:  Humanistas  Datum:  zondag 12 december 2021 
Bron:   PersberichtReageren

U kunt tijdelijk niet reageren op dit bericht


Er zijn geen reacties
______________________________________________________________________________
Meer Nieuwsberichten

28-05-22Dag tegen inbraak
28-05-22Boschveldtuin 10 jaar
27-05-22Discussieavond over feesten Brabanthallen
27-05-22Muziektheater in BBS Boschveld
26-05-22VR-bril tegen eenzaamheid
08-05-22Muurschildering
04-05-22Rookmelders per 1 juli verplicht
04-05-22Vrijwilligers gezocht voor fietslessen
17-04-22APV, hoe zit dat nu?
17-04-22Blauwe zone Celsiusstraat verdwijnt

Pagina 1 van 91

1 2   Volgende

Er zijn 901 berichten
Links van pagina's op deze site
Agenda BBS-Wijkplein Boschveld BrabantWonen Buurtkrant Copernikkel Documenten Gemeente Geschiedenis Home Links Nieuws OBB Ondernemersnetwerk Veemarktkwartier Vlekkenplan Werkgroepen Werkzaamheden Wijkplaats Wijkplan Zayaz