Gezondheidsmarkt en film komende vrijdag

Op 16 september 2022 is er een gezondheidsmarkt in Boschveld
Fotograaf: © Samen Gezond
Op vrijdag 16 september is er een gezondheidsmarkt van 15.00 tot 17.00 uur op het schoolplein bij BBS Boschveld, Zernikestraat 2. Het leven wordt steeds duurder en het lijkt er op dat dit vaak ten koste gaat van gezonde voeding en levensstijl.

Op de markt zijn er kraampjes waar diverse organisaties u voorlichting kunnen geven over een gezonde levensstijl en voeding. Het gaat vooral om activiteiten en sport die in de buurt en wijk aanwezig zijn. De markt is gratis toegankelijk.

Er is een voedingsquiz om uw kennis over gezonde voeding te testen (en wellicht een leuke prijs te winnen). U kunt op een creatieve manier ook een smoothie te maken op de smoothiefiets.

Ontspanning is ook belangrijk. Tijdens een gratis yogales leert u hoe dat is. Sport is natuurlijk ook van belang, want al na een paar weken niet sporten neemt de spiermassa af en de vetmassa toe. ’S-Port kan u informatie geven over het sportaanbod in de omgeving. Wellicht zit er iets voor u bij.

Assistenten van de Huisartsenpost West zullen aanwezig zijn en kunnen uw bloeddruk en BMI meten en andere gezondheidsadviezen geven.

Daarnaast zijn er nog meer thema’s aanwezig op de markt zoals hersengym, informatie over financiële vergoedingen voor sporten, maatschappelijk werk en stoppen met roken (in oktober is er weer een stoptober).

Vanaf 19.00 uur is er een openlucht bioscoop, ook al gratis toegankelijk. De film die wordt vertoond is Encanto. Deze Disneyfilm zit vol avontuur, animatie, fantasie en is geschikt voor het hele gezin.

Mocht het (heel) slecht weer zijn, dan zal de mark en film in de foyer van de BBS plaatsvinden.

Auteur:  Alfred Heeroma  Datum:  woensdag 14 september 2022 
Bron:   BoschveldbeweegtReageren

U kunt tijdelijk niet reageren op dit bericht


Er zijn geen reacties
______________________________________________________________________________
Meer Nieuwsberichten

16-09-22Ontwerpbeschikking EKP-Noord ter inzage
16-09-22Evaluatie digitaal parkeren
14-09-22Gezondheidsmarkt en film komende vrijdag
03-09-22Boschveld Live Zomereditie
25-08-22Boschveld Live
19-07-22Een buurtsportcoach in de buurt
02-07-22Wegwerkzaamheden
20-06-22Nieuwbouw Weener XL bereikt hoogste punt
11-06-22Studenten Kunstacademie in protest
28-05-22Dag tegen inbraak

Pagina 1 van 91

1 2   Volgende

Er zijn 910 berichten
Links van pagina's op deze site
Agenda BBS-Wijkplein Boschveld BrabantWonen Buurtkrant Copernikkel Documenten Gemeente Geschiedenis Home Links Nieuws OBB Ondernemersnetwerk Veemarktkwartier Vlekkenplan Werkgroepen Werkzaamheden Wijkplaats Wijkplan Zayaz