Home Over Contact
BoschveldBeweegt - Disclaimer

Disclaimer

Deze site is met zoveel mogelijk zorgvuldigheid samengesteld. Eventuele schade die onjuiste of onvolledige informatie ontstaat is niet verwijtbaar aan de samensteller van deze site.

Veel informatie is van derden en de samensteller van deze site is niet verantwoordelijk voor deze informatie.
Deze site dient uitsluitend als een verzamelplaats van informatie die gerelateerd is aan de buurt Boschveld in 's-Hertogenbosch.

Bij incorrecte informatie op deze website wordt de gebruiker verzocht dit te melden.

In nieuwsartikelen wordt soms verwezen naar websites of e-mails. Deze kunnen na verloop van tijd niet meer van toepassing zijn (vervallen/ongeldig). Soms gaat het om een tijdelijke actie. De artikelen staan online als informatie; er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Overname van informatie zonder hierover de samensteller te informeren is niet toegestaan. Bij overname dient altijd deze website (www.boschveldbeweegt.nl) als bron te worden vermeld.

Hoewel sommige informatie van derden is, kan het zijn dat hier restricties van toepassing zijn. Dit geldt ook voor het beeldmateriaal. De beheerder maakt zoveel mogelijk gebruik van eigen beeldmateriaal. Hierop is copyright van toepassing. Beeldmateriaal van derden is met toestemming gebruikt en voorzien van een bronvermelding. Dit beeldmateriaal mag niet zonder overleg met de eigenaar worden gebruikt.

Teksten vallen ook onder copyright. Daar waar vermeld dat een tekst een persbericht is, mag dit gebruikt worden. Let wel, teksten kunnen gemodereerd zijn.

Indien er fouten of niet werkende links worden aangetroffen op deze site, dan wordt de gebruiker verzocht dit te melden. Dit geldt alleen voor algemene informatie. In de nieuwsartikelen kunnen links staan die na verloop van tijd zijn verouderd.

Daar waar nodig wordt informatie van gebruikers verzameld, dit is uitsluitend voor de functionaliteit van de website. Deze informatie wordt niet met derden gedeeld.

Daar waar reacties of formulieren ingevuld kunnen worden, stemt de gebruiker in met het verzamelen van privé gegevens, zoals naam, e-mailadres en andere gegevens die ingegeven worden.

Daar waar aangeven, kan de opgegeven naam van de gebruiker online gepubliceerd worden.

Deze site wordt beheert door De Vrije Letter


Laatste keer bijgewerkt 27 Dec 2023
Auteur: Webbeheerder