Home Over Contact
BoschveldBeweegt - Over

Over

Deze website is oorspronkelijk ontstaan als samenwerking van woningbouwcorpraties BrabantWonen en Zayaz, Gemeente 's-Hertogenbosch en wijkraad OBB.
Doel was om door de jaren heen een verzamelplek te hebben voor de informatie over de Buurt Boschveld en de herstructurering van de buurt. Die begon in 2010 en loopt door tot 2028.

In oktober 2023 bleek er geen behoefte meer te zijn om deze website te ondersteunen. De website is overgenomen door De Vrije Letter.
Op 19 oktober 2023 is de website offline gehaald. Hierna is een controle gestart op de inhoud van de website.
Deze controle houdt voornamelijk in of er geen informatie/beeldmateriaal onjuist wordt weergegeven. Tevens zal de vormgeving van de website worden aangepast. Hierdoor zijn onderdelen ook verdwenen.

De controle vergt behoorlijk wat werk. Daarnaast dient er ook veel aangepast te worden. De eerste delen zijn per 1 november 2023 online gezet. Dit is een klein deel van de beschikbare informatie.

In april 2024 is de meeste informatie weer beschikbaar gesteld. Enkele artikelen moeten nog worden beoordeeld.

De pdf vorm van de Buurtkrant is omgezet in een html-vorm. In sommige gevallen is hierdoor kwaliteit iets verminderd.

In het verleden zijn veel documenten online gezet. Een deel hiervan is verloren gegaan. Hierdoor kan het zijn dat sommige links niet meer werken. U kunt dit melden via het contactformulier. Dit geldt ook voor overige suggesties, vragen of opmerkingen.Laatste keer bijgewerkt 4 Apr 2024
Auteur: Web beheerder