Home Over Contact
Boschveld Beweegt| Den Bosch |Boschveld Live op dinsdag

Boschveld Live op dinsdag
03-Jul-2023

Leestijd 1 minuut


Dinsdag 4 juli zal er weer een editie van Boschveld Live plaatsvinden. Dit evenement wordt georganiseerd door Wijkraad Boschveld. Bij mooi weer is het buiten op het plein achter de BBS. Tijdens het evenement komen bewoners of professionals vertellen wat ze voor de buurt doen.

Deze keer staat de Boschveldband centraal. Dit zijn muzikale buurtbewoners die hun talenten hebben gebundeld in een muziekgroep. Zo veelzijdig als de bewoners van Boschveld zijn, zo veelzijdig is de muziek van deze groep. Daarnaast is er ook nog een Boschveldkoor en het is te verwachten dat die 2 voor een fraaie combinatie zorgen. De afgelopen weken hebben ze al in de openlucht geoefend. Het moet dus wel goed komen met dit muzikale feestje.

Maar daar blijft het niet bij. In Boschveld woont ook de eerste kinderdichter van de stad: Nephele Petridis. Zij mag een jaar lang optredens doen en ook een gevelgedicht schrijven. Dinsdagavond zal zij ook te horen zijn tijdens Boschveld Live.
De avond wordt zoals gewoonlijk aan elkaar gepraat door Lauren van Voorst en uiteraard zijn er hapjes verzorgd door Boschveld Wereldkeuken.

Het evenement is gratis en vanaf 19.30 uur toegankelijk. De avond begint om 20.00 uur. Als u van muziek en/ of dichtkunst houdt, een avond om niet te missen.

Auteur: Alfred Heeroma