Home Over Contact
Boschveld Beweegt| Den Bosch |Steekincident Voltastraat

Steekincident Voltastraat
29-Jun-2024

Leestijd 1 minuut


Donderdagavond 27 juni rond 22.20 uur kreeg de politie een melding van een steekpartij in de Voltastraat. Toen de politie ter plaatse kwam, troffen ze een 51-jarige man die gewond was geraakt. De man is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Ter plekke werden 62-jarige vrouw en een 15-jarige jongen aangehouden. Ook verrichtte de recherche sporenonderzoek. Wat er precies is voorgevallen is nog onduidelijk en nader onderzoek is nog gaande.

De politie roept getuigen die nog niet gehoord of gezien zijn op zich te melden. Alle informatie rondom het incident is welkom. Heb je iets gezien of heb je camerabeelden van de omgeving? Meld het bij de politie zodat ze die informatie mee kunnen nemen in het onderzoek. Je kunt bellen met het nummer 0900-8844. Blijf je liever anoniem, dan kunt je bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.


update (19:17)
Het zou gaan om een incident in relationele sfeer. Beide verdachten zouden op het slachtoffer ingestoken hebben. De politie zou op de hoogte zijn van de problemen. Nadat het slachtoffer was gestoken is hij naar buiten gestrompeld en heeft bij een buurman aangebeld. Die heeft 112 gebeld. Het slachtoffer ligt nog met ernstige verwondingen in het ziekenhuis (bron Brabants Dagblad)


Auteur: Alfred Heeroma